Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği Kızılay Anaokulu
İNÖNÜ MAH. SAĞLIK1 CAD. ANA OKUL BLOK NO 155 MERKEZ / ARDAHAN

VİZYON

Kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenen çocuklar yetiştirerek, topluma çocuksu ve insani değerleri sunmak, yaygınlaştırmak, ülkemizde okul öncesi eğitim alanında güvenilir, saygın ve bilimsel temeli yüksek kalite standartlarını yaygınlaştırmaktır.

MİSYON

Kişiliği sağlam temellere oturmuş çok yönlü ,üretken,mutlu ve başarmaktan keyif alan insanlar yetiştirmek için sevgi ve güven duygusuna dayalı kaliteli bir eğitim ortamı sunmak ve benzerleri arasında tercih edilen bir eğitim kurumu olmaktır.

BAŞARILAR

Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği İl Sağlık Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimde temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunduğundan ´´BEYAZ BAYRAK´´ almaya hak kazanmıştır. Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan denetimde sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam koşulları uygun bulunduğundan ´´BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI ´´almaya hak kazanmıştır.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM